

Central Florida HIV Planning Council Annual September Retreat

8:30-9:00am <i>30 min</i>	Breakfast provided by Janssen	All Participants
9:00-9:15 am <i>15 min</i>	Welcome/ Introductions/ Menti Instructions/ Group Agreement	Whitney Marshall
9:15- 9:30 am <i>15 min</i>	Ice Breaker Activity - Get to Know You Bingo	David Bent
9:30- 10:30 am <i>60 min</i>	Confident Discussions (mental health, substance use, homelessness, HIV medication)	Wanda Vazquez- Janssen Sr. Community Liaison
10:30-10:35 am <i>5 min</i>	Stretching Session	All Participants
10:35-10:45 am <i>10 min</i>	Officer Nominations	PCS
Pre-recorded Sessions	Overview of the Ryan White Program Review of Parliamentary Procedure & Activity	
10:45-10:55 am <i>10 min</i>	Group Discussion/Questions/Q&A for Prerecorded sessions on Mentimeter	Whitney Marshall
10:55- 11:05 am <i>10 min</i>	Break & Stretching	All Participants
11:05- 11:20 am <i>15 min</i>	Florida Sunshine Law and Public Records	Nyla Tapley
11:20- 11:40 am 20 min	Review of Conflict of Interest & Personal Bias	Whitney Marshall
11:40- 11:45 5 min	Complete Updated COI Forms & Collect Officer Nomination Forms	All Participants
11:45- 12:30 pm <i>45 min</i>	Lunch is served	All Participants
12:30- 1:45 pm <i>75 min</i>	Stigma Stars Activity and Disucssion	Whitney Marshall & Gabriella Rodriguez
1:45-1:50 pm	Breathing Exercises & Activity Wind Down	All Participants
1:50- 2:20 pm <i>30 min</i>	What Is Data? Breaking It Down! & Exercise	David Bent
2:20- 2:50 pm 30 min	Planning Council Challenge	Andres Acosta
2:50- 3:00 pm 10 min	Break	All Participants



3:00- 3:15 pm <i>15 min</i>	Needs Assessment	Mika Mendoza
3:15- 3:45 pm <i>30 min</i>	Priority Setting/Resource Allocation & Exercise	Yasmin Andre
3:45- 4:00 pm 15 min	Consumer Opportunities in the Ryan White Program	Ira Westbrook & Tim Collins
4:00-4:10 pm <i>10 min</i>	Wrap Up and Closing & Collect Officer Nomination and COI Forms	PCS